Inskolningsdag 2.

Ytterligare en bra dag på dagis! Och jag blir bara mer och mer nöjd..

Idag så startade vi dagisdagen med att vara ute. Dom var ett tjejgäng i samma åldersgrupp som lekte på tillsammans. Efter ett tag så kunde jag smita undan så hon fick härja på utan mig och det verkade gå utan problem. Sedan åt vi lunch och så hann vi vara ute och härja en stund till innan det var dags för oss att promenera ner till huset.

Stella verkar trivas kanon än så länge och jag är fortfarande helnöjd och nog ännu mer nöjd än vad jag var i går. Allting känns kanon, att dem vistas ute massor, mysiga samlingar osv osv.

Gården ute känns perfekt för ett dagis, en uterestaurang, sandlådor, rutschkana, gungor, äppelträd, jordgubbsland, rabarber, bärbuskar, legolekhörna, cyklar, tankstation och målade vägar på backen, typ som en scen där dom spelade musik så dem kunde sjunga och dansa ute osv. Tokmysigt!! Och inne finns det flera olika rum att sysselsätta sig i.

Det är ett mindre dagis, med typ 38 barn och det känns att det blir mysigare och mer personligt på nå vis och jag gillar känslan massor. Får inte Klara också plats där när det är dags för henne så vette tusan vad jag gör!

Imorgon så ska hon få vara där själv och jag tror knappast det blir några problem. Då ska hennes grupp (09:orna) ut på utflykt i skogen, vilket dom gör rätt så ofta tydligen! +++++

Toknöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *