Snopet!

Efter bullbaket idag så hade jag bestämt att jag och Klara skulle passa på att få skjuts av Johanna & Melissa till Jennie & barnen när dem ändå åker förbi där. Precis när vi var på väg ut genom dörren så ringer Jennie, ”Stella har typ magsjuka, rännskita iaf”. Så det var bara att klä av sig igen, ringa Johan och be han att köra hem henne från Jennie.

Hon var inte på toan något hemma fören hon hade fått middagen i magen, då satt det igång igen. Sedan dess har hon varit någon gång då och då. Hon gnäller över magont precis innan hon går på toan och sedan är det typ bra.

Så typiskt att man har bakat bullar idag och så får hon inte äta någon, stackarn :( Men imorgon hoppas vi att det är bra igen så hon kan få mumsa på en bulle eller nåt.

Min magkänsla säger att det inte är magsjuka, utan mer att hon fått i sig något, eller att inskolningsveckan har bråkat om i magen lite på henne.

Så länge hon inte spyr så är jag ”nöjd”. Hua hua!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *