Stellas rum.

Stella tjatade om att jag ska städa hennes rum imorse, men jag förklarade att jag är less på att göra det då hon stökar ner igen innan dagen är över.
Stella: Men mamma, nu är det såhär, jag kan hjälpa dig att städa, annars får du städa själv. Okej? Blir de bra de mamma?

Vad slutade det med? Jo vi städade hennes rum och inte bara det, vi möblerade om också och dessutom så fick Klaras säng flytta in.

Jag hoppas och drömmer om att Stella ska vilja sova i sin säng igen, då hon får sällskap av Klara där inne. Och det skulle inte alls skada om Klara får för sig att börja sova hela nätterna igen. Som sagt, önskar och hoppas!

Klara somnade i sin säng där inne, kors i taket. Hon brukar vilja somna bredvid oss i vår säng och så lyfter vi över henne sedan. Men jag spelade lite svag musik på stereon och efter en stund så somnade hon sött. Stella somnade på soffan, då tröttheten kom så insåg hon att hon inte ville sova i sitt rum, utan på soffan i vanlig ordning. Så vi får väl se hur natten blir, hon ligger i sängen nu i alla fall.

Antigen blir natten toppen eller botten helt enkelt, jag hoppas på det första! Och sedan så gör det inget om det fortsätter så heller såklart ;)

Så numer är Stellas rum, Stella & Klaras rum :) Ääään så länge gillar Stella det iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *