Stella vägrar Lucia.

På Stellas dagis så har dem ett tag nu tränat på Luciasångerna på samlingarna och enligt henne själv så sjunger hon inte för hon tänker inte vara med på Lucia. En dag så satt jag och fyllde i julledigheten på ett papper och hon frågade vad jag gjorde, jag förklarade och hon sa då ”Jag vill vara ledig på Lucia också mamma, jag vill inte vara med då”.

Stella tycker inte alls om att sjunga eller typ dansa inför folk, det där med dansen fick vi ju uppleva när vi provade på Danceworld. En blyg tjej helt enkelt.

Jag tänker inte för 5 öre tvinga henne till något som hon absolut inte vill. Hon har sagt nu iaf att hon vill vara med, stå med oss på sidan om, så det ska hon få göra. Vem vet, hon kanske ångrar sig när vi väl är där.

Självklart så kan man som mamma önska och tycka att det vore mysigt om hon stod där med dem andra och sjung sådär sött, speciellt då hon aldrig tidigare har har ett luciafirande på det här viset, men nu är det inte så och det gör inget. Hemma sjunger hon och dansar för fullt så jag får min del av det ändå :)

Du är bäst Stella, oavsett vad <3

3 reaktion på “Stella vägrar Lucia.

  1. Helt rätt tycker jag! Varför tvinga dom till något dom inte vill, hur kul blir det dels för henne och för er då ni vet att hon egentligen inte vill stå där….

  2. Skulle jag vara du skulle jg göra klart för att hon inte behöver vara med, men gå dit och titta tycker jag ni ska göra. Då behöver hon inte känna press för att vara med men får se att det inte är något farligt och nästa gång det är något kanske hon känner sig lite tryggare och vågar mer. Vill hon vara utklädd ska hon såklart vara det.

    Gör även klart för alla pedagoger att hon inte behöver vara med och att de inte ska pressa henne.

  3. Rätt tänkt, många människor vill ej stå i centrum, vara på sidan och kolla funkar jätte bra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *