Dom älskade barnen.

Jag ska börja med att meddela att det går kanon för Klara, hon har inte gnällt en endaste minsta sekund om att vara utan den. Får det liksom vara så här enkelt? Nu är hon verkligen stortjej, varken blöja eller napp. Nu är det liksom inget kvar att avvänja henne i från, shit pommes! Jag satt och kollade på gamla videoklipp på Stella & Klara igår och fick lite smått ångest, varför går tiden så sjukt fort? Stella är och var världens charmigaste unge. Det kändes nästan lite overkligt att hon varit så där liten och omättligt söt på alla sätt & vis. <3

I morgon är det en stor dag, då ska Stella ha sitt 6års kalas på Drakborgen. Jag har alltid varit förespråkande för att ha barnkalas hemma, så alla föräldrar har ungefär samma förutsättningar för att ordna kalas till sina barn. Men i år så bröt jag det, jag insåg att det faktiskt är i princip samma pengar som jag lägger på att ha ett kalas hemma och jag slipper allt fix innan, under och efter kalaset. Och hon ville verkligen ha ett kalas där, så då fick hon det. Dessutom så behövde vi i och med det inte komma på så många presenter till henne, då vi informerade att om man har kalas på drakborgen så blir det mindre paket, vilket hon tyckte var helt okej.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *