Intensiv vecka. 


Tjohej, en intensiv vecka på jobbet har nåt sitt slut, på en vecka har jag kammat ihop 65,5 timme på jobbet. (tack gode Gud för att det bara är jul en gång per år) Själva tiden på jobbet har gått bra och varit ofantligt rolig, men utanför arbetstid har jag varit död i princip. Men tack vara Andreas så har det flyte på som det ska, han har handlat all mat, lagade olika rätter osv osv. Guld värt! 

Nu är vi redo för jul! Ikväll har jag & tjejerna haft besök av mormor & morfar, spelat Bingolotto and so on. 

Imorgon fylls hemmet av alla fantastiska barn, med spänning & längtan efter alla paket, bästa känslan! Jag är så tacksam och glad över att det är mitt år i år. Förra julaftonen var vidrig och jag gruvar mig nästan redan för nästa julafton. Men äh, jag njuter till fullo <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *