Allergisk reaktion.


Sedan innan jul någon gång har Stella fått nässelutslag som på senaste tiden blivit värre. Så i måndags var vi till Vc och därifrån skickade dom en remiss till hud för pricktest. Så nu är det bara att vänta och se vad det kan vara för allergi. 


Idag när vi vaknade såg hon ut såhär runt ögonen. Så det fick bli ett samtal till 1177, jag förstod ju att det var en allergisk reaktion men jag ville veta om vi behövde åka in eller inte. Hon tyckte att vi kunde avvakta hemma, men om det började klia eller spred sig så skulle vi åka till akuten. Nu har hon fått kylt med kall handduk och de börjar gå ner lite. Andreas ska komma och lämna en sladd åt mig så då skulle han även stanna på Apoteket och köpa nå antihistamin. 

Nu hoppas vi att det försvinner helt, vi har en stundande pyjamas/melloparty ikväll för den nyblivna 8åringen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *