Dagarna som gått..


3 jobbdagar har gått och snart 2 lediga. Gårdagen spenderades på jobbet, först möte med en ny säljare och sedan så snyggade jag till Johanna i håret (bild ovan, peach rosa & blått). Hon följde sedan med hem och vi snacka skit i nån timma, välbehövlig tjejdag. Sen fick vi besök av bror Henka till middag, vilket alltid är uppskattat och mysigt. Tacksam över att ha bla dessa två i mitt liv. 

Idag då? Jo först butikschefsmöte med birsta city på morgonen, sedan lunch på stan med Elizabeth och sen drog vi upp på södra för spamys. Tog mig en välbehövlig massage dessutom, wooonderful. Mycket tacksam för att ha den donnan i mitt liv med. 

Nu väntar 3 fullspäckade dagar på jobbet. Börjar morgondagen i ottan, personalmöte och sedan har vi färgutbildning med Joico halva dagen innan det är dags för vanliga kunder. På torsdag ska jag & Frida ha en ombrekurs med några i personalen. Sen är det fullt upp tills det äntligen är fredag igen & det bästa jag har kommer hem. <3

Blev en massa nonsens nu, bara kände för det. Hah. Alltid retar det någon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *