Konisering.

Jahap imorgon är det dags att åka till sjukan och bresa på bena. Dags att lasra bort en bit av livmoderetappen då jag har cellförändringar. 

Det började med ett cellprov i maj 2016. I okt eller nov fick jag svar hem att det hade visat något så jag skulle kallas för ett nytt prov och vävnadsprov. Innan jag fick en tid som passade så blev det slutet av Januari. 

Och ja, där kom dom fram till att jag måste göra en konisering. Dom tar bort en konformad bit ytterst på livmoderetappen. Jag känner mig inte orolig för själva grejen eller så, det är mest bara alltid obekvämt att ligga blottad sådär och nån gräver runt i snippan på en liksom. Men skiten ska ju bort så man inte får en annan skit i framtiden. Nu håller jag bara tummarna för att jag slipper att få någon ny cellförändring i framtiden. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *