Veckan som gått.


Ja veckan som gått kan väl sammanfattas med ett ord typ, ”jobb”. Jag hoppade in lite extra i lördags sen har jag jobbat typ 9-20 måndag tills idag. Sen så hinner/orkar man inte göra så mycket mer. Det tar på krafterna rejält att vara social, ge den bästa servicen man kan och vara nästan överdrivet glad under så lång tid. Samtidigt som jag älskar det, att få vara social, att få sätta ett leende på kundernas läppar av dels min närvaro och vad jag gjort med deras hår. Uuuuunderbart!

Vi har dessutom haft Keso här i veckan så hon ska slippa vara ensam hemma så mycket. Hon har trivts som fisken i vattnet. Så himla go kattfan! Jag är ju kattgalen så jag njuter för fullt. Jag lyckades tom få ha kvar henne en natt extra även fast A & hans barn är hemma nu. Hon ligger brevid mig i sängen & kurrar för fullt just nu. 

Imorgon är det äntligen fredag igen! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *