En vecka..


Efter en intensiv helg på jobbet så tog jag det inte direkt lugnare på mina två lediga dagar. Måndagen spenderade jag först på jobbet, färgade & klippte ena grannen och färgade Johanna H. Efter det hämtade vi tjejerna och åkte för att kolla på bilar, vi behöver ju en större så vi får plats allihopa. Just nu lurar vi på en Dacia lodgy, inte den snyggaste direkt men väldigt prisvärd. Sen drog vi på kalas hemma hos syster för att fira Patricia som fyllt 18år, herregud på den btw, 18år!! :) Sen åkte barnen hem till pappan igen. 

Tisdagen.. ja då röjde, städade & tvättade jag hela dagen i princip. 

När jag vilade? Bra fråga. Vilket gav sig till känna under natten till onsdag. Jag sover i princip aldrig dåligt, jag är grym på att sova. Men då sov jag så fruktansvärt dåligt, jag hade så makalöst ont i kroppen osv. Så när det var dags att kliva upp så var jag helt förstörd, fysiskt & psykiskt. Ska ju tillägga här att jag har ju en hel del andra demoner som spökar med och stress är en stor faktor. Jag känner sällan att jag inte vill åka och jobba, men den här dagen ville jag verkligen inte det, men jag kände inte att jag hade något annat val. Andreas var snäll och erbjöd sig att åka från jobbet och skjutsa mig, vilket jag gladeligen tackade ja till. Men när han kliver innanför dörren hemma så ser jag att han är ledsen och så hör man ”farfar har dött”. Tror inte jag behöver tillägga så mycket mer nu. 

Jag for iaf på jobbet, men efter ett snack med chefen så åkte jag hem nån timma senare och VILADE, hör & häpna! 

Ibland är jag så dålig att lyssna på min kropp, jag måste verkligen bli bättre på det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *