Svälja stoltheten, okej att vara ”klen” också.

Igår var det dags, dags att svälja stoltheten och erkänna att jag inte mår bra. Efter att ha jobbat en längre tid med bråkig axel & mycket värk så tar det enormt på krafterna. Samtidigt har jag lämnat en enormt påfrestande månad på många sätt, vilket ihop ledde till att jag igår bröt ihop. Jag kände noll energi och ingen som helst glädje i någonting, framförallt jobbet. Jag har i ett dygn nu haft en extrem magkatarr och enorm ångest. Vilket ledde till att jag fick stanna hemma från jobbet idag och så har vi planerat om min jobbsituation på lite olika vis. Förhoppningsvis ska min axel belastas mindre, vilket gör det lättare att jobba och sedan följer resten av stressen med på samma bana. 

Det får räcka för nu, mer inlägg gällande detta kommer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *