Midsommar.

Min första midsommar utan barnen sen innan jag fick barn. Har försökt att inte tänka på det så mycket, men nu när jag sitter här på morgonkvisten så slog det en knut i magen på mig, så himla trist att vara utan dom. 

För mig är midsommar som jul i princip, en högtid med barnen. Jag gillar midsommar, sällskapet, barnen, maten, stämningen osv. 

Min tanke var att ha midsommarmys med barnen imorgon, dra ihop ett gäng, grilla osv. Men de ska vara kvar hos Johan tills på kvällen så det blev ingen midsommar alls med barnen det här året. Vi var inte riktigt överens där jag & Johan. Vid jul så lämnar den som har dom på julafton dom till den andre tidigt på juldagen så jag antog att vi körde samma princip nu men icke. Jag får helt enkelt se framemot nästa. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *