Första semestersvängen!


I torsdags checkade jag ut för lite semester. Det kommer bli en annorlunda semester i år, typ varannan vecka. Valde att ha så för att få ha semester ihop med barnen. Det var så himla tråkigt att ha utan barnen förra året. Och så passade det bra ihop på jobbet att jag delade upp min. På ett sätt känns det skönt att sprida ut ledigheten, på ett annat sätt så kanske jag skulle ha behövt  4 lediga veckor på rad. Men jag tror att detta kan bli bra. Nu är jag ledig tills 3/7, då jobbar jag 4 dagar sen är jag ledig en vecka igen.. 

Meeen imorgon ska jag in en sväng och banka, haha jaa jag vet. Men så är det när man har ansvaret & det gör mig ingenting. Vi ska ändå till Birsta, så en halvtimma på jobbet gör inget. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *