En bitter dag.

Visst får man ha sånna? Jag hade sett framemot att få mysa på spa med Nenna idag, lätta våra hjärtan och bara få vara. Jag tror att vi båda var i behov av det. Men så är man kvinna och den där mensen som var över en vecka sen tyckte att den skulle dyka upp just idag, inte imorgon utan just idag. Igår hade jag en fruktansvärd huvudvärk som knockade mig totalt, vilket gjorde att jag extra mycket såg framemot att vakna idag och få dra på spa. Så imorse när jag satt mig på toan bröt jag ihop av gråt, hah.

Nu några timmar senare är jag lite lätt bitter samtidigt som jag skrattar åt hur ynklig man kan vara. Vi kör spa nästa vecka istället jag & min brutta.

Dessutom åker jag & Jonas till Östersund & Frösö park hotel en natt och myser på spa bla. Så välbehövligt! Passande nog har vi halvårsdag den 14/2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *