Kaos i garaget.

En lugn helg med alla barnen har passerat. Vi har egentligen inte barnen samma helg. Det är ju lätt hänt när man är en svängdörrsfamilj, det är mammor/pappor/barn åt olika håll, hehe. Men vi hoppas såklart att det i framtiden kan gå att ordna så vi har barnen samma dagar rakt igenom. Men just nu i ”början” så är det bra att få egentid med barnen också. I lördags så lyckades vi ta oss ut en stund i alla fall, det kan dock vara en utmaning att sysselsätta 4 barn. Dom som var sist kvar ute var föräldrarna och vi hade nog kunnat stanna ute ett bra tag till, rackarns ungar! Och igår fick jag en rejäl energikick och tog tag i kaoset som belamrat garaget, vilken fantastiskt känsla när det var gjort. Nu ska snön bara tina utanför garageporten (och släpvagnen tina fram) så vi kan åka på tippen & Erikshjälpen.

Den här måndagsförmiddagen tänkte jag spendera vid datorn. Få bort lite jobb, jag ska färdigställa semestrarna på jobbet, se till så jag har personal på plats alla dagar och så vidare. Wish me luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *