Jag mår så här:

Åh vad fräscht med brun hud, ljusa kläder osv. Ge mig sommar! Jag älskar att det är rejält med snö, så skönt att slippa slask eller is som vi mestadels har haft dom senaste åren. Just nu är det dock i det svalaste laget ute, aldrig är man nöjd?!

Jag tänkte i detta inlägget kolla status på mitt mående. Det senaste året har ju varit tufft.. Men just nu går det bra, jag äter ingen medicin tex. Jag har fått nån mindre attack men dom har varit hanterbar. Jag lärde mig ganska snabbt hur jag ska ta mig igenom dom, vilket har hjälpt mig enormt. Tack vare Therese Lindgrens ljudbok ”ibland mår jag inte så bra”. En ljudbok som för övrigt överraskade mig positivt, tummen upp! Men som sagt, jag mår bra, mycket bättre än på länge.

Jag är ofantligt tacksam över Jonas som funnits här för mig på alla sätt och vis. Älskar hur han kan läsa av mig direkt när jag håller på att få en attack osv och gör precis allt rätt, för min skull. Vad jag älskar den mannen, hans tålamod, omtänksamhet, ja allt.

Over and out.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *