Söndagen.

Gud vad jag måste bli bättre på bloggen, det blir så långt mellan inläggen så jag missar så mycket.

I söndags hade vi en underbar dag. Vi vaknade alla vid gott humör (i hemmet fanns då vi två vuxna plus B & Z), innan fotograferingen klocka 11 så åkte Z hem till sin mamma. Fotograferingen var värsta kärleksboosten (rekommenderar fasiken den till alla, om inte för bilderna så för boostens skull). Sen var vi hemma ett tag, B tog sig mod till sig och testade att cykla och han fixade det hur bra som helst och vi blev så stolta & glada. Nu vill han knappt göra annat än att cykla!

Sedan väntade kalas för Jonas brorsson E som fyllde 10år, mycket trevlig stund med familjen.

Och efter det så tog vi med oss Jonas bror & E hem på middag och mer cykling, E var såklart väldigt sugen på att inviga sin cykel som han fått i present.

Men sen strax innan läggdags så börjar Jonas klaga på illamående och tjohej så sprang han på toan, 5min senare vaknar B och spyr och 45min efter det var det min tur.. Sen kämpade vi på i princip hela natten, fy vale! Nu vill vi inte veta av magsjuka på många år tack! Men vilken himlatur att söndagen var en energiboost på alla vis så att vi hade den att tänka på när natten kändes tung.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *