Boxningen.

Jag hade ju en fortsättning på boxningsgalan jag skulle ta senare, så här kommer den.

Som de flesta borde veta vid det här laget så har jag ju Agora Fobi (torgskräck). Och den gjorde sig såklart påmind den dagen. Hela arbetsdagen lurade det ångest i min kropp, jag försökte låta bli att tänka på det och köra så mycket positiva tankar jag bara kunde. Inför en grej som det där så går jag igenom olika katastrofplaner i huvudet, typiskt beteende vid ångest. Katastrofplanerna är nog på gott och ont, men för mig är det bara något som sker i mitt huvud, ett sätt att lugna mig själv, även om det ibland kanske tom stressar upp mig. Jag går igenom vart det finns toaletter, hur den enklaste vägen därifrån kan vara osv.

På vägen dit så försöker jag tänka på annat, försöker övertala mitt huvud om att jag inte tänker mig luras, går igenom katastrofplanerna. Magen börjar tjorva och pulsen ökar lätt i och med det. Vi tar oss in, det kryper i kroppen med mig, kollar kön till toaletterna och pulsen ökar lite till då jag inser att kön är enorm och lär så vara under hela kvällen. Vi tar oss till våra platser, jag har fått vara med och välja och i vanlig ordning väljer jag platser vid en gång och inte allt för nära ringen. Platserna känns bra, bättre än många andra platser i alla fall. Fortfarande pågår kriget med mitt huvud och en lätt aggression byggs upp. SNÄLLA SLAPPNA AV! Snälla låt mig få sitta här, njuta, bara vara och ha roligt. Men nej, mitt huvud ska få mig att tro att jag har ont i magen, mår illa, att jag kommer akut behöva besöka toalett osv. Under hela kvällen pågår detta bråk med mitt huvud, det kommer och går i vågor. Inte fören man är hemma så släpper alla symtom. Och då är man helt dränerad på energi. Man har haft en sån kamp så man är som en trasa efteråt. Man är såklart på ett sätt stolt över sig själv att man klarade av kvällen trots hur man mådde. Men samtidigt, hur kul är det att behöva genomlida en kväll på det där viset. Jag blir rätt deppig över att inte kunna få göra roliga saker avslappnat och få njuta av allt utan att tampas med mina demoner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *