Maj är här!

Jag bjuder på en selfie idag, bara för att min klänning andas vår!

En underbar långhelg har passerat och imorgon väntar vardag igen. Förutom cupen i helgen så var det ju sista April igår. På dagen så delade vi bland annat upp oss, grabbarna drog till Birsta för att fixa en webcam åt B. Han har nämligen startat en youtube-kanal där han spelar in när han spelar dataspel, så en kamera till det var en klok idé av pappan. Och medans så tog jag med tjejerna på en cykeltur runt dom olika lekparkerna uppe i bostadsområdet. En mysig förmiddag helt! På eftermiddagen vankades det grillat hos oss med Johanna, Danne & Melissa, trevligt som alltid.

Idag har det dock varit grått och regnigt ute. Stella drog på Lekdag på ridskolan, vilket passade ypperligt med tanke på väderleken. Vi har i övrigt inte gjort något speciellt men dagen har passerat ändå.

Nu ska jag hålla min älskade sambo i handen, han är lätt nervös just nu, 2-2 Real Madrid vs Bayern.. Hah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *