Min ”fantastiska” kropp!

Min kropp alltså, totalt värdelös just nu känns det som. Så går det när man slarvar med träning och har det yrket man har. Den här veckan har det varit värre än på länge. Det startade med ett rejält nackspärr och sen har det liksom bara spridit sig. Igår jobbade jag mellan 15-20 innan så kändes kroppen helt okej men redan efter första kunden så kände jag att resten av arbetsdagen skulle bli tung. Idag hade jag förhoppningen om att jag skulle känna mig så pass att jag kunde åka in och jobba någon timma i alla fall. Jag vaknade tidigt av att jag hade ont, men tänkte att om jag är vaken ett tag så går det nog till sig. Men icke, jag orkade knappt lyfta höger arm, så det var bara att inse att jag inte skulle kunna jobba. Och det tar verkligen emot när jag inte kan jobba, jag vill verkligen inte sjukskriva mig. 

Jag har försökt ta det så lugnt som möjligt idag, men jag har ju extremt svårt att bara sitta still/titta på när andra jobbar. Och även om jag har ont så behöver jag ju vara i rörelse. Men det krävdes inte mycket idag för att jag skulle sluta och ta det lugnt istället. Det är tur att jag har en uthållig och stark karl som klarar det mesta. 

Ikväll är jag helt slut från topp till tå. Jag har dessutom fått ischiaskänningar, jippie! Det tär rejält på en att ha sån konstant huvudvärk och smärta i kroppen…Jag var till sjukgymnasten för över en vecka sedan och fick någon lätt rehabövning som jag ska göra varje dag och jag ska erkänna att jag misskött mig där, men nu ska det blir skärpning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *