Svängdörrsfamiljen.

Vad jag älskar min älskade Jonas, mina döttrar & mina bonusbarn. Jag är verkligen lycklig och skulle kunna skryta sönder sociala medier om det. Det är ju dessutom allt det roliga & underbara som är roligt att dela med sig av, det där tråkiga finns det väl ingen anledning att lägga ut om. Lite privatliv måste man väl ändå ha? Men det är såklart inte alltid guld & gröna ängar. Vi är för det första två vuxna med våra bagage som ska mötas och bilda ett nytt liv ihop, det vet väl det flesta att ett förhållande inte alltid är lätt och det vore faktiskt himla tråkigt om det aldrig var något motstånd. Men jag & Jonas har verkligen en stark grund i och med att vi älskar varandra ofantligt djupt och vi har känt kraftigt för varann sen första mötet. Därför blir dessa små hinder väldigt enkla att lösa. Sen är det 4 barn som kommer från olika familjer, olika uppfostran osv, barn med olika personligheter och behov. Och det mina vänner, kan verkligen sätta olika sorters prövningar på speciellt dom vuxna. Men så länge man har samma mål så går allt bara man vill. Men jag ÄLSKAR min familj, varenda fantastiskt härliga individ. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *