Ska det bli av den här gången?

Men nu har fröken Alm börjat övningsköra igen. Jag bestämde mig för att bara ta körkort för automat för ett tag sedan. De pratar för det första om att inom några år så kommer de i princip sluta tillverka manuella bilar, Jonas har idag automat och känner att han inte lär köpa en manuell igen & det lär gå snabbare och lättare för mig att ta körkort för automat. Många har gett mig kommentaren ”men om din bil går sönder och du måste låna en manuell?!” Och mitt svar då blir, ja men då får Jonas köra den så tar jag vår andra automat. (För vi lär ha varsin bil). Och skulle jag en vacker dag ändra mig så behöver jag bara köra upp för manuell, inget annat, så det är fort gjort.

Men det är så kul! Jag vill köra hela tiden! Det är såklart pulshöjande och läskigt ibland med men ger en härlig kick när det är avklarat.

I september har jag bokat teoriprov & uppkörning, Woop Woop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *