Alla dagar kan inte vara bra dagar.

Idag har varit en dålig dag. Jag vaknade med värk i axlarna och ett huvud som gjorde ont. Jag har inte haft några problem alls med överkroppen dessa lediga dagar, men jag låg dåligt mellan tjejerna i natt och det är det enda som behövs för att det ska bli skit. Under eftermiddagen har huvudvärken varit vidrig. Helst vill jag bara lägga mig och sova bort den, men jag blir för frustrerad över att jag har ont så jag kan bara inte lägga mig. Idag har det varit 30 grader varmt, vilket inte har hjälpt mot huvudvärken, men det gör ju även att man blir med frustrerad över att man inte mår bra och kan njuta av en sån fin dag.

Nu väntar 4 dagars jobb. Jag jobbar bara halva dagar numer, för att överkroppen ska orka med. Men jag känner rejäl ångest, jag har dessutom bara klippningar dessa dagar, vilket innebär att mina armar kommer arbeta högt mycket och det resulterar i ond kropp & skalle. Men jag ger ju inte upp i första taget så jag tjurar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *