Hjälp.

Igår så bokade jag en tid hos sjukgymnast (Jag var ju till superduktiga Daniel på elitrehab men jag känner att jag vill testa vårdcentralen en gång så jag har allt samlat ang mitt mående där) och så en tid hos psykologen. Att ha ont konstant och inte kunna jobba fullt ut tex, tär rejält på mitt redan klena psyke. Sist jag var hos psykologen fick jag jobba med mitt samvete och det är en grej som jag har svårt med igen, samvetet styr över mig för mycket och jag är rädd att den tar mig åt fel håll.

Jag måste ha hjälp helt enkelt, kan inte fumla omkring och tjura på som jag alltid gör.

En reaktion på “Hjälp.

  1. Förstår helt känslorna. Kanske går det att få göra teoriprovet enskilt om man har läkarintyg? Eller i alla fall få gå och titta på lokaler osv så det inte känns så jobbigt.

    Halkbanan var verkligen en puckel för mig. Jag var så nervös och hade ont i magen över att köra upp till Härnösand med andra elever, men det var så skönt för det var då jag insåg att man inte behöver köra perfekt när man är elev. Handledare och lärare kör så bra, men alla elever gjorde missar. Du kan be om att få slippa köra först (eller så åker du upp privat). Väl där började man i en egen bil och det går inte att misslyckas om man deltar och gör som man blir tillsagd. En tjej i min grupp fick en sista fjärde chans (som hon då klarade) men det handlade inte om att det var svårt utan enbart att hon inte kom upp i 70 km innan hon bromsade (tid fanns men hon vågade inte tvärbromsa i 70). Det är i princip igen som kuggas. Och som sagt, när jag märkte att alla andra gjorde missar när de körde så kände jag att mitt självförtroende steg enormt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *