Överraskning!

Igår åkte Jonas på en överraskning!

Innan han klev upp på morgonen så packade jag en väska och gömde i bagaget i bilen. Sedan åkte jag på jobbet. Sen trodde han att han skulle hämta mig efter jobbet och så skulle vi åka till mormor (där barnen var) och äta middag. Men när jag satt mig i bilen, (först tjura han på, som han aldrig gör (!!), att han skulle helt plötsligt köra, men jag fick ur han ur bilen till slut. Fick nästan panik, han hade ju kunnat förstöra allt!) så körde jag mot stan istället för Timrå. Suprise!

Innan jag lämnade jobbet så köpte jag med mat från charm som vi åt utomhus på Dödra berget, jag känner ju min man och vet att hans matklocka ringer rejält vid den tiden. Sen begav vi oss in på spat och hade en välbehövlig mysig stund.

Det har varit en del motgångar i bygget som jag vet har varit jobbiga för honom. Dessutom svämmade garaget över och bilen fick en repa på huven när någon idiot backade på honom på återvinningen och stack. Dom på Folksam tyckte rätt synd om honom, hehe. Och så behövde vi egentid! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *