Bygghandel – strul.

I juli lämnade vi in listan med virke etc som skulle beställas, allt på den stämde. Virket skulle sedan anlända fredag 10/8. Vi hade hjälp den helgen som gick förgäves pga det. På måndagen ringer Jonas och kollar varför det inte dök upp något virke, deras svar ”vi har inte fått allt än”. Jonas sa då åt dom att köra ut det dom hade så vi kunde börja i alla fall. Det skulle dom köra ut under dagen, perfekt tänkte vi. Men det kom inget virke. Dagen efter åkte vi dit, då höll dom på att packa våra saker, kanon tänkte vi! Men när vi for därifrån så undrade jag om vi inte skulle ha spontad panel, jo sa Jonas. Men panelen dom skulle packa åt oss var ospontad… Så Jonas ringer och kollar, mycket riktigt, fel panel.. Jahap, bara att vänta på att det ska komma nytt då..

När lastbilen väl kommer med det andra så upptäcker vi att dom beställt imp. reglar. Vilket vi inte ska ha.. Så lastbilen får vända tillbaka. PÅ RIKTIGT?!

Vi dubbelkollar då ordern och inser att det inte ens är beställt några takåsar. Grattis! Det blir svårt att resa tak utan det. Efter många dagar och om och men får vi veta ”finns inte att få tag på nånstans, 8-10v leverans”. Skjut oss!!!! Det går ju inte?!

Men tacka gode gud för XXL fresk, dom hade åsarna hemma och panelen kommer om max en vecka. Prisa gudarna!

Med detta strul tappade vi typ 2 veckor och på måndag börjar Jonas jobba. Tänk vad långt vi hade hunnit på dessa 2 veckor om inte dom hade ställt till det för oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *