Teoriprov.

Igår gjorde jag det! Jag gjorde det! Jag skrev & klarade teoriprovet.

Jag har verkligen tokpluggat teorin dessa dagar innan så ögonen typ blödde. Så mycket att jag tillslut kände att nej det är hopplöst, jag kommer aldrig klara det. Jag åkte verkligen dit och kände att nej det kommer inte gå. Teori är inte min starka sida, jag är mer praktisk.

Men jag satt mig där. Markerade varje fråga som jag var osäker på. Gjorde alla och gick sedan tillbaka på alla jag var osäker på, vissa lämnade jag och kollade över ytterligare en gång sedan. Några fick jag verkligen bara chansa och gå på magkänslan. Sedan tittade jag igenom alla 70 frågor igen innan jag tog ett djupt andetag och tryckte på avsluta. Jag blundade och tog ett djupt andetag, beredd på att se rött och hålla mina känslor i styr. Jag kisade lite och såg GRÖNT! Godkänt!! Whaaat! Jag?! Klarade jag det?! Jaaa jag klarade det! Känslan i kroppen, wow! Tänk om man kunde spara den känslan i en burk och få sniffa lite på den ibland.

Klappar mig själv ytterligare en gång på axeln. All ångest och skit jag utsätter mig för när jag ska göra detta och jag fixar det. Grymt!

Uppkörning på måndag, jag längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *